Free Shipping on orders over 50$

Welkom op de Webshop van OTTEN SPEELGOED 2.0

PLUCHE WARMIES® 2021

PLUCHE WARMIES® 2021

Afbeeldingsresultaat voor warmies LOGOEinhorn-Warmie

Farmtier-Warmies

Polar-Warmies

Pluche Warmies®.

Het weer is plots omgeslagen, en er wordt al sneeuw voorspeld. Gelukkig hebben wij de nieuwe lijn van Volatile Warmies, die u vergezellen tijdens koude winterdagen.
De nieuwe lijn van Volatile bestaat uit Warmies. Warmies zijn knuffels en kussens gemaakt van ultrazachte stof, met een leuk uiterlijk. De knuffels en kussens hebben een heerlijke, rustgevende lavendel- of kruidengeur, en zijn op te warmen in de magnetron of oven. U hoeft de knuffel slechts 90 seconden in de magnetron te stoppen, om een uur tot anderhalf uur te genieten van de heerlijke warmte die ze afgeven.

De knuffels hebben elk een lief of stoer uiterlijk. De knuffels helpen het hele gezin door de koude dagen heen, maar helpen ook bij koortshoofdjes of wondjes. De knuffels zijn namelijk niet alleen te gebruiken voor het geven van warmte, maar kunnen ook in de diepvries gestopt worden voor een zachte en fijne kou.

Voor de kleintjes

Voor de allerkleinsten hebben we bijvoorbeeld het meest geliefde schaapje Lavendi, het kleine zusje Minischaapje of de slapende beertjes Sleepy Bear blauw, roze, bruin of grijs. Dit zijn samen met Teddy en Premium beer, allerliefste knuffels uit de lijn.

Voor de iets oudere kinderen zijn er de Beddy Bears in veel verschillende vormen. Zo is er de ezel, het bijtje, het hondje met de klapperoren of het biggetje. Ook de jungledieren als de leeuw, het aapje of de olifant zijn van de partij.

De knuffels zijn om van te knuffelen, zo mooi en van zeer hoogwaardige kwaliteit. Wie wilt er niet met zo'n lekkere warme knuffel slapen !!!

Vanaf 6 maanden t/m 10 jaar.

Gebruiksaanwijzing warmteproducten

Warmies-magnetron knuffels-warmtedieren

magnetron knuffels

• Ze zijn wasbaar dankzij de uitneembare vulling.
• Met lavendel-graan vulling.
• Gecertificeerd volgens EN71-1/2/3 richtlijnen en dus geschikt voor baby's.

Na elke toepassing van de magnetron zijn de producten altijd schimmel- en kiemvrij

De Warmies® hebben een voordeel vergeleken met klassieke warmteflessen: Ze zijn eenvoudig in gebruik, sneller en vooral veiliger, aangezien je hen niet met heet water hoeft te vullen en zo geen verbrandingsgevaar loopt.

• Het product uitpakken en de labels verwijderen.
• Het product gewoon zo in de magnetron leggen. Opwarmtijd: 90 seconden bij maximal 800 watt. Klaar.
• Het opgewarmde product kan direct gebruikt worden.
• Materiaal: 100% polyester

Artikelen 1 tot 8 van 56 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 8 van 56 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren