Free Shipping on orders over 50$

Welkom op de Webshop van OTTEN SPEELGOED 2.0

LEGO® 10232 Creator Expert Palace Cinema ( UITLOPEND ) ( New 2012 )

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 0,00

Beschrijving

Lego 10232 Creator Palace Cinema

LEGO® 10232 Creator Expert Palace Cinema ( UITLOPEND ) ( New 2012 )

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Lego 10232 Creator Palace Cinema.
Leeftijd vanaf 16 Jaar.
2194 Onderdelen.
New 17-6-2013.

Première-avond in de Palace bioscoop! Alle spots zijn gericht op de jonge filmster die uit de glanzende zwarte limousine stapt! De menigte verdringt zich op de met sterren betegelde stoep terwijl de beroemdheid door de hal van het gebouw en langs de kaartverkoop wandelt! Via de prachtige statietrap komt ze in de filmzaal met een groot scherm, een projector en leunstoelen voor 6 minifiguren. Dit is de nieuwste toevoeging aan de LEGO® Modulaire gebouwen serie: een rijk gedetailleerd, 2 verdiepingen hoog hoekpand met daarin de Palace bioscoop. Bij het prachtige model horen een stoep met sterren, een grote ingangspartij, filmposters, een uithangbord, een toren met spitsen en een versierd dak. Inclusief 6 minifiguren: jonge filmster, chauffeur, vrouwelijke gast, mannelijke gast, fotograaf en medewerker.

Bouw je eigen galapremière met de Palace bioscoop!
Organiseer de grote première in de Palace bioscoop, een gebouw van 2 verdiepingen met gedetailleerde voorhal, filmzaal en 6 leunstoelen voor minifiguren!
• Inclusief 6 minifiguren: jonge ster, chauffeur, vrouwelijke gast, mannelijke gast, fotograaf en medewerker • Met een grote ingangspartij, filmposters, uithangbord, toren met spitsen en versierd dak, voorhal, kiosk, kaartverkoop, statietrap, groot scherm, projector en comfortabele, verstelbare stoelen voor 6 minifiguren • Inclusief klassieke, zwarte limousine • Met zeldzame elementen als een rode bouwplaat en donkerbeige, donkerrode en goudkleurige elementen • Met plaats voor 6 minifigurenin de leunstoelen! • Speel met minifiguren op de speciale sterren-stoep, in de gedetailleerde voorhal of in de filmzaal! • Verzamel en bouw een complete stad met de LEGO® modulaire gebouwen collectie: 10224 Stadhuis, 10218 Dierenwinkel en 10211 Grand Emporium! • De Palace bioscoop is 38cm hoog, 25,5cm breed en 25,5cm diep • De limousine is 4cm hoog, 15cm lang en 5cm breed

Extra informatie

Artikel LEGO® 10232 Creator Expert Palace Cinema ( UITLOPEND ) ( New 2012 )

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.